Derichi

Veilig betalen met PayPal - Levering 5 werkdagen - Zichttermijn 14 dagen - Verzendkosten 5 E (Track & Trace PostNL)

Ontmoet de ontwerpster

   

Désirée Gjaltema, ontwerpster van Derichi Jewelry

Vanaf het moment dat Désirée op jonge leeftijd in aanraking kwam met kralen, parels en edelstenen heeft zij een passie ontwikkeld voor het ontwerpen van sieraden. Als jong meisje heeft zij een aantal jaren vlakbij het strand in Copacabana (Rio de Janeiro, Brazilië) gewoond. Dagelijks op weg naar school in Ipanema zag ze prachtige winkeletalages met schitterende juwelen. Dat en de tropische kleurrijke bloemen, de bijzondere schelpen en de aanwezigheid van vele soorten edelstenen inspireerden haar op jonge leeftijd om sieraden te ontwerpen en te maken.

Na terugkomst in Nederland is zij Rechten gaan studeren. Tijdens haar studie werd haar passie om sieraden te ontwerpen steeds groter door de vele enthousiaste reacties van mensen die haar aanspraken op haar ontwerpen. De ambitie ontstond om de sieraden te gaan verkopen. Na haar afstuderen, besloot ze zich naast haar werk als jurist te storten op het ontwerpen en verkopen van een eigen professionele sieradenlijn. Derichi Jewelry werd geboren! Dit heeft in 2007 geresulteerd in een eerste door haar zelf ontworpen en handgemaakte sieradencollectie van (half)edelstenen en zoetwaterparels, die al gauw in diverse mode- en sieraden winkels in Noord-Holland werd verkocht.

Sinds 2008 zijn de door haar ontworpen collecties van zeer beperkte oplage ook rechtstreeks te koop in haar webwinkel. 

Tevens ontwerpt en maakt Désirée customised sieraden op verzoek van (vaste) klanten. Zo heeft ze unieke stukken ontworpen voor danseressen van een Parijse avondshow, voor de première van een musicalshow, en voor klanten die zichzelf of hun partners willen verwennen met een bijzonder sieraad dat aan alle wensen voldoet. 

Désirée woont in Amsterdam waar tevens haar atelier is gevestigd.